Perusominaisuudet

TAPAHTUMAT Ja AKTIVITEETIT

Voit lisätä, muokata ja poistaa hevosen kengitykseen, vuoluun, klinikkakäyntiin tai vaikka eläinlääkärin käyntiin liittyviä tietoja. Samaan tapaan kaikki ratsastuskerrat ja niihin liittyvä tieto voidaan tallentaa järjestelmään. Voit tehdä hakuja tallennettuun tietoon ja katsella erilaisia raportteja, joista näet esimerkiksi minkälaisia tapahtumia on ollut ja mitkä ovat kustannukset. Tapahtumat ja ratsastuskerratvoivat sisältää valokuvia kavioista ja muista tärkeistä asioista. Voit tilata kengittäjän paikalle vaikka irtokenkää kiinnittämään. Saat haluttaessa myös esim. automaattisen sähköpostimuistutuksen kun seuraava kengityskerta lähestyy.

HEVOSET

Lisää perustiedot hevosista järjestelmään. Kun jokin tapahtuma luodaan, listalta valitaan oikea hevonen. Hevosen tietoihin voidaan tallettaa mm. hoito-ohjeita, jolloin vaikka koko tallin hevosten hoito-ohjeet voidaan nopeasti antaa uudelle työntekijälle tiedoksi.

IHMISET

Käyttäjätunnukset jakautuvat eri ryhmiin, joilla on omat oikeudet järjestelmässä. Oletusryhmät ovat: Tallin/hevosenomistaja, kengittäjä, eläinlääkäri, ratsastaja ja tallityöntekijä. Tallin/hevosenomistajalla on oletusarvoisesti oikeus lisätä, muokata ja poistaa tunnuksia järjestelmässä. Käyttäjätunnukset ovat jaettavissa, eli jos esimerkiksi kengittäjä käyttää jo Kaviokirjaa jonkun toisen tallin kanssa, voit pyytää ylläpidolta, että ko. kengittäjä lisätään tallisi ryhmään. Näin jokainen käyttäjä tarvitsee vain yhden tunnuksen, vaikka tekisi töitä useammalle tallille järjestelmässä. Huomaa, että ryhmiä ja oikeuksia voidaan räätälöidä tarpeen mukaan.

MUUTA

Kaviokirjassa on sisäinen sähköpostin kaltainen kommunikointijärjestelmä, jolla ryhmän (tallin) jäsenet voivat kommunikoida keskenään.

Jos haluat, voit luoda tallille/hevoselle kotisivut. Sivut voivat olla julkiset tai tallin porukalle tarkoitetut. Alustana toimii tuttu ja turvallinen WordPress, jolla yli kolmannes kaikista maailman kotisivuista on tehty. Alustalle löytyy yli 55000 lisäosaa, joten sivujen laajentaminen on helppoa. Laajentaminen sovitaan ja tehdään yhdessä ylläpidon kanssa, jotta toimivuus voidaan varmistaa.

Kaviokirja toimii kaikilla laitteilla, ilman asennuksia ja päivityksiä. Tarvitset vain nettiselaimen.

RÄÄTÄLÖINTI

Hoofbook/Kaviokirja on rakennettu laadukkaan ja laajan WordPress-lisäosan päälle. Se on joustava, ilman koodausta. Voimme näin tarjota erittäin monipuolisia räätälöintimahdollisuuksia mielesi mukaan. Joustavuus tarkoittaa myös helppoa ylläpitoa ja täten järkevää hintaa.